GildeGoud

GildeGoud is een tarwebrood met een goudbruine broodkruim en een zachte kruimstructuur. Doordat het brood ook geen zaden of pitten bevat is GildeGoud een toegankelijk en fijn brood om te eten. Naast tarwebloem bevat GildeGoud ook gerstemoutmeel. Gerstemout ontstaat door de gerstkorrel eerst te kiemen en daarna te drogen. Het moutmeel geeft het brood de lekkere nootachtige smaak die ongetwijfeld ook bij jou in de smaak valt. De smaakeigenschappen van dit brood zijn te vergelijken met witbrood, waardoor het een zeer toegankelijk brood is voor jong én oud.

GildeKorn

GildeKorn is een donker volkoren meergranenbrood. Er zijn 6 soorten graan in dit brood verwerkt: tarwe, rogge, gerst, haver, gierst en mais. De karakteristieke kleur van GildeKorn doet vermoeden dat het een zwaar brood is. Maar het is juist verrassend licht en fijn van structuur.     Het brood heeft een nootachtige smaak door de geroosterde mout die erin zit verwerkt. Het mout zorgt ook voor de malsheid van het brood.     Naast de granen is dit brood ook nog eens rijkelijk gevuld met lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten. Deze zaden en pitten geven GildeKorn een vol karakter.

Bunderbrood

Bunderbrood is een heerlijk brood gemaakt met zeven verschillende soorten granen en zit boordevol calcium. Door de verschillende granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde omega-3 vetzuren.     Bunderbrood dankt zijn volle karakter aan de roggevlokken en geroosterde tarwevlokken. Een brood om van te smullen!

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Friesch Suikerbrood

Origineel Friesch Suikerbrood naar het oorspronkelijke recept van opa Wouda.

WoudaWoudaDe Echte Bakker
  • Volg ons
© 2023 Wouda