Wouda
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Werken bij uw Echte Bakker

Bent u geïnteresseerd in een baan bij Echte Bakker Wouda, dan zien wij uw open sollicitatie graag tegemoet. Mail naar wouda@echtebakker.nl

Vacature

Gezocht zaterdagmedewerker(ster) winkel

Voor ons bedrijf zijn we doorlopend op zoek naar gedreven hulp voor in één van onze winkels. Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, behulpzaamheid en het meedenken met onze klant. 100% tevredenheid is één van onze drijfveren. 

Als zaterdagsmedewerker zorg je dat de winkel er altijd gastvrij uitziet en dat onze gasten professioneel geholpen worden. 

Werktijden: 7.00 tot 17.30 uur. 

Stuur je motivatie en CV naar wouda@echtebakker.nl

Vacature

Fulltime broodbakker

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime broodbakker. Zelfstandig, gemotiveerd en energiek. Met de nodige vakkennis om constant vernieuwend en verrassend voor onze gasten te kunnen zijn. 

Stuur je motivatie en CV naar wouda@echtebakker.nl

Wouda, De Echte Bakker

Uitslagsweg 93-7
7556 LN Hengelo
0742913058
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten